Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Salchichón" ή "Chorizo blanco" ποιότητας "Extra", παρασκευασμένο με τεχνικές αργής ωρίμανσης (θερμοκρασία 6 έως 12ºC και αρχική σχετική υγρασία από 78 έως 86%). Μορφή: σακούλα 4kg
Αυτός ο προσαρμογέας είναι κατασκευασμένος από ανόδιο αλουμίνιο και διαθέτει ενσωματωμένο φακό με μείωση 0,63x για να επιτευχθεί καλύτερο οπτικό πεδίο στον τριπλό σωλήνα Olympus.
Αυτός ο προσαρμογέας έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα μικροσκόπια Olympus σειράς BX, BX2, CX, CX2 και MX:
Ο προσαρμογέας ταιριάζει ιδιαίτερα σε αισθητήρες CMOS / CCD μεγέθους 2/3", 1/1.8" και 1/2".
Παρακαλούμε προσέξτε το μέγεθος του αισθητήρα της υπάρχουσας κάμεράς σας ή επιλέξτε τον κατάλληλο προσαρμογέα αν θέλετε να παραγγείλετε μία από τις κάμερες C-Mount.